versuris.com

pitik tukung - jawa tengah

Te rog, așteaptă...

pitik tukung

aku duwe pitik, pitik tukung
saben dina, tak pakani jagung
petok gogok petok petok ngendhog siji
tak teteske,kabeh trondhol dhol dhol
tanpa wulu, megal-megol gol gol gawe guyu

aku duwe pithik cilik wulune brintik
cucuk kuning jengger abang tarung mesti menang
sopo wani karo aku musuh pithikku

- versuri jawa tengah

versuri aleatorii